Kiimingin lukion Vanhojenpäivä 2014.02.14

KIIMINGIN LUKIO

Vuonna 2014 Kiimingin lukio toimi yhtenä vastuukouluna koko Oulun vanhojentanssien suunnittelussa. Hienot olivatkin kuviot. Palaa päivän tunnelmiin alla olevan kuvakavalkadin muodossa. Enjoy! 🙂

Kiimingin lukion Vanhojenpäivä Feb 14th 2014

Kiimingin lukiosta valmistuu itseensä ja mahdollisuuksiinsa luottavia nuoria, jotka uskovat unelmiinsa ja toteuttavat ne. Sinäkin voit tulla mukaan tähän hienoon sakkiin! Tervetuloa Kiimingin lukioon! 🙂

Tule Kiimingin lukioon opiskelemaan! Sopivan kokoinen opinahjo omalla nurkalla kaupunkia, motivoituneet maikat, hyvä meininki, parantaa todistetusti tasoasi paremmin kuin useimmat muut lukiot seudulla, on lähellä sinua, näkee sinut immeisenä ja kymmenen muuta syytä. Tervetuloa!

Täällä  lisää perusteluja valita Kiimingin lukio opinahjoksesi.

Entiset alaisemme kirjoittavat seuraavasti eivätkä sitten ole maksettuja mainoksia:

“Mä olen aina ollut sitä mieltä, että Kiimingin lukiossa opetuksen taso on parempi kuin monissa isommissa lukioissa. Sieltä sain hyvät eväät korkeakouluopintoihin. Terveiset vaan kaikille entisille opettajilleni!”

“Juu, eipä voi valittaa, hyvä koulu!” (Nykyään väitellyt tohtori)

“On ollut maailmalla ikävä Kiimingin lukion ammattitaitoisia ja motivoituneita opettajia.”

“Kyllä se elämä vaan kantaa ja Kiimingistä saadut eväät riittää vaikka mihin. Pitää uskoa itseensä ja mahdollisuuksiinsa. Tärkeää on myös nälkä kehittyä ja haastaa itsensä oppimaan aina vain uutta.”

“Hyvin on tosiaan pärjännyt elämässä opeilla jotka Kiimingin lukiosta sai – tästä suuri kiitos kuuluu asiansa osaaville opettajille.”

“Hyvin pärjätään täälläkin Kiimingin lukion opeilla – opettajilla oli ja on varmasti tietotaitoa opettaa muutkin hyvään tietotaitoon!”

“Täälläkin pärjätään Kiimingin lukion opeilla ja muistellaan lämmöllä lukiovuosia.”

Leave a Reply