Ylppärimateriaaleja muualla eli linkkejä

Tulee mieleen omat kouluajat, kun enkkua piti kaivaa kivenkolosta jos sieltäkään löysi ja tunnit vaan käännettiin ja käännettiin. Ei ollut nettiä. Miten IHMEESSÄ me opimme enkkua jopa niin paljon, että meistä tuli alan ammattilaisia? Kovalla työllä tietysti, mutta eipäs viivytä enempää kampakeraamisella ajalla. Näillä nettimateriaaleilla voit saada paljon kehitystä aikaan vielä loppusuorallakin. Kertaus kannattaa kuitenkin aloittaa ajoissa niin, että kerkiää ajatus vähän vaikka muhia ennen h-hetkeä; kiireellä ei tule kuin … no, tiedämme mitä kiireellä tulee.

Ota tavaksi lukea Helsingin Sanomien englanninkieliset sivut (laita ikoniksi työpöydällesi). Tiedostavana opiskelijana olet tietenkin perillä päivän tapahtumista ja niiden taustoista. Siksi on helppo lukea asioista englanniksi: taustatietosi auttavat ymmärtämisessä ja opit samalla kertomaan asioista autenttisella englannilla. Sana- ja fraasivarastosi karttuu nopeasti ja vaivattomasti. Laita iltarukoukseesi, että muistavat pitää nuo sivut ilmaisina maailman tappiin.

Tuntuuko kirjoittaminen joskus vaikealta aloittaa ja viedä eteenpäin? Kirjoittaminen prosessina avautuu sinulle tästä.

Tehokkaista ja tehottomista opiskelutavoista on hyvää juttua täällä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen materiaali.

Sanastonharjoitteluun hyvä testisivusto täällä.

Aivan ehdoton sanojen ja niihin liittyvien muiden sanojen visuaalinen sanakirja. Tee hakuja ja saat sanan merkitykset mind-mappinä eteesi ja värit osoittavat hienosti sanojen merkityssuhteita. Vie kursori sanan ylle ja merkitykset ilmestyvät näkyviin. Tänne on helppo uppoutua pitkiksi ajoiksi. Siis täällä.

Yhden henkilön näkemys ylppäreihin valmistautumisesta täällä. Oikein hyvä stoori.

Viritä aivosi ylppärikuntoon.

Leave a Reply