Kiimingin lukion Ylioppilasjuhla 04.06.2016

KIIMINGIN LUKIO

Hieno ylioppilasjuhla! Mitä sanoi Mr Keating Kuolleiden Runoilijoiden Seurassa? Carpe diem! Make your lives extraordinary!:)

Kiimingin lukion Ylioppilasjuhla 4.6.2016

Tule Kiimingin lukioon opiskelemaan! Sopivan kokoinen opinahjo omalla nurkalla kaupunkia, motivoituneet maikat, hyvä meininki, parantaa todistetusti tasoasi paremmin kuin useimmat muut lukiot seudulla, on lähellä sinua, näkee sinut immeisenä ja kymmenen muuta syytä. Tervetuloa!

Täällä lisää perusteluja valita Kiimingin lukio opinahjoksesi.

Entiset alaisemme kirjoittavat seuraavasti eivätkä sitten ole maksettuja mainoksia:

“Mä olen aina ollut sitä mieltä, että Kiimingin lukiossa opetuksen taso on parempi kuin monissa isommissa lukioissa. Sieltä sain hyvät eväät korkeakouluopintoihin. Terveiset vaan kaikille entisille opettajilleni!”

” Aluksi ajattelin vaihtavani opiskelupaikkaa, ja niin sanoin aina alussa kavereillenikin, jotka suuresti ihmettelivät kulkemistani Kiimingissä. Monet suosittelivat omaa opinahjoaan – jotakin Oulun suurista lukioista. Useat tiesivät Kiimingin olevan kyläpahanen “jossain korpikuusen kannon alla”. Olipa lukion liepeillä susi nähtykin aloitusvuotenani, sille kovasti Oulussa nauroimme. Kohta huomasin, että jatkoin vielä lukionvaihtamisaikeistani puhumista, vaikka tiesin jääväni Kiiminkiin. Tuosta pienestä lukiosta olikin tullut mukava opiskelupaikka ja kaveriporukkamme koheesio oli mahtava. Oulun kouluihin tottuneena lukion henkilökunnan aito läsnäolo ja välittäminen yllättivät; kyseessä oli kuitenkin jo toisen asteen oppilaitos. Kiimingin lukio oli mukava “sivupolku”, vastavirtaan menemiseltä se todellakin tuntui aina ajellessa kouluun, kun koko matkan vastaan tuli pitkä autojono. Minä posottelin Ouluun meneviä työmatkalaisia vastakarvaan yksinäni. Tunnilta saatoin silti myöhästyä, vaikka tie olikin minun suuntaani tyhjä… Kiitos opettavaisista ja antoisista vuosista terhakkaassa ja kannustavassa ympäristössä! “

“Juu, eipä voi valittaa, hyvä koulu!” (Nykyään väitellyt tohtori)

“On ollut maailmalla ikävä Kiimingin lukion ammattitaitoisia ja motivoituneita opettajia.”

“Kyllä se elämä vaan kantaa ja Kiimingistä saadut eväät riittää vaikka mihin. Pitää uskoa itseensä ja mahdollisuuksiinsa. Tärkeää on myös nälkä kehittyä ja haastaa itsensä oppimaan aina vain uutta.”

“Hyvin on tosiaan pärjännyt elämässä opeilla jotka Kiimingin lukiosta sai – tästä suuri kiitos kuuluu asiansa osaaville opettajille.”

“Hyvin pärjätään täälläkin Kiimingin lukion opeilla – opettajilla oli ja on varmasti tietotaitoa opettaa muutkin hyvään tietotaitoon!”

“Täälläkin pärjätään Kiimingin lukion opeilla ja muistellaan lämmöllä lukiovuosia.”